KURSOVERSIKT

YOGA, PUST, AVSPENNING.

Hathayoga. Enkle rolige øvelser

Uttøyning er den mest naturlige måten å løsne spenninger i de forskjellige muskelgruppene. Når dette kombineres med riktig pusteteknikk, avstresses nervesystemet og energinivået øker.  Det gir økt utholdenhet og forbedret muskelspenst.

Ingen øvelser er for vanskelige.

Dette trenger du;
Klær som ikke strammer. Gjerne et pledd og en matte å ligge på.

 

 

 

KURSALTERNATIVER PÅ KARISENTERET

KURS I LIVSUTFOLDELSE på ytre og indre plan

Vi bruker ulike kreative uttrykk hvor vi tar for oss; lyd, vibrasjoner, fargenes påvirkning, tankevandring, intuitiv maling og collage. Oppdagelsesturer i unik natur. Gir ny næring til kroppens biokjemi, gjennom fysiske øvelser og mat som gir glede. Ulike utflukter. Avsluttes med festmiddag på Kari Senteret,

 

KREATIVITET OG LIVSGLEDE dagskurs/helgekurs

Maling vil være et gjennomgående tema.  Du trenger ikke forkunnskaper for å være med.  Som innfallsvinkel tar vi i bruk meditasjon, drømmer, eventyr, musiskske elementer, og kanskje mer.  Du trenger innesko og tøy til malebruk.

 

 ”ENERGY LIFT”   fase 1 og 2

Gi ny næring til kroppens biokjemi, gjennom fysiske øvelser.

Negativt stress kan for eksempel gjøre oss både opprørte, engstelige og irritable. Dette skaper en dårlig oppskrift for kroppens biokjemi.  For mye ’stress hormoner’ og ikke nok blodsukker, stjeler enorme mengder av energi og næringsstoffer.  Dette leder oss fort inn i fellen med mat og drikke som gir oss ”rask energi”. På sikt går dette utover det å kunne være effektive på jobben, det gir oss dårlig konsentrasjon, vi blir raskere trøtt, og føler oss i ubalanse.

Fase 1, har en akutt og direkte virkning på hvordan lymfesystemet arbeider med å fjerne avfall fra vevet og organene.

Fase 2, relaterer seg til dypere mønster i energien.  Denne fasen er god for restitusjon på sikt.

1 dag à 7 timer.

Weekend kurs vil inkludere demonstrasjon/smaksprøver, måltider og matoppskrifter med riktig kost.

 

 ”ClEAR ENERGY”   fase 1 og 2

Med bedre sirkulasjon til hodet, forbedres den cerebrale funksjonen.  Det blir lettere å tenke, og opplagret emosjonelt stress kan finne sitt uttrykk. Normaliseres de kjemiske veskene i hjernen, vil dette igjen kunne påvirke kjemien i kroppen.

Du kan erfare at du får mer energi og styrke, lettere bevegelser i alle aktiviteter. 

Fase 1, kan være til hjelp for å normalisere sirkulasjonen når personen er under forskjellig type stress.

Fase 2, handler mer om normalisering av organ- og vevs funksjon.  Den er avslappende og kan hjelpe betraktelig på din indre restitusjon og det å komme seg igjen.  Med økt organfunksjon følger prosessen med eliminering og avgifting som kommer av uvaner og kompensasjoner over lang tid.

1 dag à 7 timer.

 

Ta gjerne kontakt hvis mer info. ønskes.

 

 

Til toppen